سفارش تبلیغ
صبا ویژن

روایتی از بازدید صبح جمعه شهید رئیسی برای احیای صنعت فضایی

 

روایتی از بازدید صبح جمعه شهید رئیسی برای احیای صنعت فضایی

وزیر ارتباطات دولت سیزدهم می‌گوید: حوزه فضایی یک موضوع بین دولت و نیروهای مسلح است و باید خود رئیس‌جمهور پگییر این مسئله باشد تا کار با سرعت به پیش برود و شهید رئیسی با دقت و توجه کافی خودشان این مساله را دنبال می‌کردند.

گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم ـ پرونده ویژه «خادم جمهور»؛هادی دارابی: دو هفته‌ی دیگر -30 اردیبهشت‌ماه- نخستین سالگرد شهادت عالی‌ترین مقام اجرایی کشور فرا خواهد رسید؛ واقعه‌ای که سال گذشته در منطقه ورزقان رخ داد و بالگرد حامل آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور، آیت‌الله آل‌هاشم امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه و مالک رحمتی استاندار سقوط کرد و سرنشینان آن به شهادت رسیدند.

برنامه‌های بزرگداشت شهدای خدمت نیز در سراسر کشور در حال آغاز بوده و قرار است همگان یاد رئیس‌جمهور شهید را گرامی بدارند.

به‌مناسبت فرارسیدن اولین سالگرد شهید رئیسی رئیس‌جمهور فقید، مصاحبه‌هایی را در قالب یک پرونده ویژه انجام داده است که در این ایام در حال انتشار است.

روایت شنیده‌نشده بذرپاش از آخرین سفر شهید رئیسی

بیشتر بخوانید

  • اسماعیلی:شهید رئیسی دوگانه «نمی‌شودونمی‌توانیم» را باطل کرد
  • سیدعلی رئیسی: توجه به مردم ویژگی شخصیت شهید رئیسی بود
  • خلجی: شهید رئیسی دوگانه‌های خطرناک در کشور را کنار زد

در این مصاحبه سراغ عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم رفته‌ایم تا به مرور برخی خاطرات و سبک کاری شهید رئیسی در دوران سه‌ساله‌ی عمر دولت بپردازیم.

متن این گفت‌وگو به‌شرح زیر است:

تسنیم: لطفاً درباره سابقه‌ی آشنایی‌تان با شهید رئیسی توضیح دهید. چه شد که شما به دولت سیزدهم راه یافتید؟

زارع‌پور: من تا قبل از سال 1398 آقای رئیسی را از نزدیک ندیده بودم و مانند مردم عادی ایشان را می‌شناختم. وقتی به ریاست قوه قضاییه منصوب شدند، برای ریاست مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه به‌دنبال گزینه بودند و همکاران‌شان به لیستی از گزینه‌ها رسیده بوده‌اند و در نهایت 3 نفر را به ایشان معرفی کرده بودند خودشان این سه نفر را مصاحبه کردند. من در دی‌ماه 1398 به خدمت ایشان رسیدم. همینجا باید بگویم که یکی از ویژگی مدیریتی‌شان این بود که برای انتخاب همکارانش به گزینه‌هایی که می‌شناخت اکتفا نمی‌کرد و شما در هر دوره مسئولیتی ایشان ملاحظه می‌کنید که افراد جدیدی در دایره انتخاب ایشان قرار می‌گیرند و همیشه تلاش داشت بهترین‌ها به‌کار گرفته شود.

بنده در دهه هشتاد در دوران وزارت آقای صفارهرندی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،  مرکز رسانه‌های دیجیتال را راه‌اندازی کرده بودم و پنج سال مسئولیت آن را داشتم. دوستان با توجه به سابقه اجرایی و تحصیلات و تخصصم من را به ایشان معرفی کرده بودند. آقای رئیسی در آن جلسه به من گفت که مسئولان عالی قضایی از بزرگان کشور و افراد شناخته و با سابقه دستگاه قضایی هستند و اضافه شدن شما به‌عنوان یک فرد جوان آنهم از خارج از قوه قضاییه یک ریسک است البته خودشان هم فرمودند که این حوزه فناوری نیازمند افراد متخصص و ریسک‌پذیر و جوان است تا بتواند تحول ایجاد کند.

بعد از حضور در آن سمت که هم‌زمان با همه‌گیری ویروس کرونا هم بود، کارها به‌خوبی پیش رفت و بسیاری از خدمات از جمله نوبت‌دهی‌ها، برگزاری جلسات دادرسی برخط، راه‌اندازی سامانه شناسایی اموال محکومین غیره به‌راه افتاد و تقویت شد.

ما در آن دوران حدود 35 سامانه را راه‌اندازی کردیم که مردم در حد امکان به‌صورت غیرحضوری خدمات را دریافت کنند؛ از جمله سامانه‌های خودکاربری وکلا، دریافت سوء پیشینه به صورت برخط، اتصال برخط کلانتری‌ها به دستگاه قضایی، عدم نیاز به اعزام زندانیان به مراجع قضایی و انجام تحقیق از آنان به صورت برخط و غیره. شهید رئیسی اعتقاد داشت که باید کار تحولی صورت بگیرد و پای این مسئله هم ماند و پافشاری کرد؛ او به استفاده از فناوری‌ها باور داشت تا زندگی مردم تسهیل شود.

بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال 1400، برای معرفی وزیر پیشنهادی هر وزارتخانه، کارگروهی شامل افراد نخبه و کارشناسان و مدیران باسابقه تشکیل و برای هر وزارتخانه لیستی از افراد تهیه شد و بعد از بررسی‌های کارگروه های تخصصی، سه نفر به ایشان برای هر وزارتخانه معرفی شدند که بنده هم جزو آن سه نفر بودم و در نهایت ایشان از بین آن افراد بنده را برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مجلس معرفی نمودند.

تسنیم: رهبر معظم انقلاب درباره شهید رئیسی تعابیر بلندی از جمله رئیس‌جمهور مغتنم، جهادی، انقلاب و امثال این را بکار بردند. به نظر شما چه عاملی موجب شد سید ابراهیم رئیسی در اذهان مردم ماندگار شود؟ او چه ویژگی‌های مدیریتی داشت؟

زارع‌پور: حضرت آقا کامل‌ترین توصیفات را از ایشان چه قبل و چه بعد از شهادت مطرح کردند. معظم‌له در شهریور سال 1401 و در اولین سالگرد دولت سیزدهم در دیدار با اعضای کابینه فرمودند یکی از توفیقات شما این است که شما با کار و خدمت‌رسانی امید و اعتماد را در دل مردم زنده کردید. یکی از دلایل این مهم، روحیه خستگی‌ناپذیری و باور شهید رئیسی بر امکان حل مشکلات بود.

 

منبع:

 

https://cheater.fun/user/gobelluzea

http://j98796hi.beget.tech/user/sionnaxfzc

https://bibliotekiasino.ru/user/cwearsnjcv

http://l50763ns.bget.ru/user/inbardlixw

https://mortal-kombat.com/user/sinduroesm

https://www.belogour.news/user/faugusunpd

https://www.medinfoexpert.ru/user/farrynfbmx

https://fanapk.ru/user/otbertipta

https://claude-monet.ru/user/caldiscevq

https://financeguideup.com/user/iernenykfd

http://www.dom-retro.ru/user/gwaynejyid

http://fr994575.bget.ru/user/gonachrlox

https://gogfan.ru/user/herianeipp

https://torrent-igra.net/user/gebemeetzu

https://44torrent.games/user/patiusbzed

https://torrent-igruha.pro/user/stinuscgem

http://www.xn--c1aid4a5e.xn--p1ai/user/jorgusbscp

https://sonnik.nalench.com/user/cynderggjw

https://beka696.ru/user/branoroojp

http://interaktifegitim.net/user/ygerusszof

http://comics.guru/user/dearusclbm

https://start01.ru/user/zerianmuvi

https://filmitorrents.org/user/machilcgct